The Brewery Pick Up Two London Venue Awards

Last week we attended the London Venue Awards and were lucky enough to come away with the awards for Best Corporate Christmas Venue and Best Awards Venue. It was a fantastic achievement to win these awards when considering the very high standard of the other venues who entered and it’s something we’re very proud of. A big congratulations to all the other award and mark of excellence winners on the day.

capture

The Brewery Sees Continued Investment Following Refurbishment

As part of The Brewery’s continued investment, the award winning venue has undertaken a refurbishment of some of its key event spaces. The renovation sees improvements to the venues King George III, Queen Charlotte and Sugar Rooms as well as the reception area.

The King George III, the second largest space, has replaced its large brick pillars with custom designed octagonal structures to vastly improve sight lines and space; better equipping the room to host conferences and awards dinners and increasing its capacity to 300.

sat39220

A nine screen plasma wall has been installed in the reception area allowing clients to display video content and branding while integrating social media feeds. To create a fresher feel throughout, carpets have been removed in all spaces and replaced with oak wooden floors, maintaining a contemporary look while regaining more of the original industrial feel of the venue.

Celebrating The Brewery’s vibrant history, the Sugar Rooms have been restored back to their original look with fresh paint work and new custom designed air conditioning covers installed to match the existing wood in the room and creating a new feature for the spaces.

James Varah, commercial director at The Brewery commented, “We are continually putting client needs at the fore of everything we do. We’ve listened to guests and the new additions will give the venue a sleek feel and greatly increase the overall client experience. We are very proud of our rich history and have therefore restored sections of the venue to resemble the original look. This, coupled with the contemporary features and facilities, highlights the unique adaptability and forward thinking stature of the venue.”